Moldova după alegeri – o femeie bătută, care îşi mai iubeşte bărbatul

alegeri

Am ales. Mai bine zis am cules roadele luptei interne a partidelor de la guvernare. Socialiştii au câştigat mai multe voturi.

Acum Moldova îmi pare o femeie, care e bătută de bărbatul său, dar care nu-l pedepseşte, nu alertează poliţia, nu-l lasă, rabdă. Mai mult chiar, îl laudă în faţa vecinelor, îl declară cel mai de treabă ,cel mai grijuliu şi harnic bărbat.

Iată aşa este Moldova. Alde socialiştii au mers la Moscova, au cerut sancţiuni pentru Moldova, l-au pupat într-un loc pe Putin, iar aproape 300 de mii de moldoveni au votat pentru ei. Un fel de sindrom cred că. Un fel de masochişti. Oamenii aceştia sunt pedepsiţi, Rusia îşi şterge picioarele de ei, iar aceştia fără nicio demnitate voteză pentru socialişti.

images_cms-image-000010274

Cel mai mult mă deranjează faptul că în Parlament vom avea o socialistă care face sex pentru mâncare. Eu cred că un astfel de „deputat” foarte uşor poate vinde ţara.

Între timp sper că partidele pro-europene vor avea destulă minte şi puţină rânză moldovenească, şi se vor împăca, vor coaliza, şi vor guverna ţara spre UE.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s