Eu particip la cel mai mare turneu de tenis pentru amatori

alex

BB Open Friends Moldova este primul turneu de tenis pentru amatori la care am participat. După prima ediție mi-am făcut mulți prieteni cu care am jucat și jucăm tenis deja înafara competiției. Toate cele IV ediții care au avut loc până acum au fost organizate la cel mai înalt nivel, de la tragerea la sorți, efectuată de către un arbitru profesionist, până la premierea câștigătorilor.

Despre premii

Știu că toți cei care se gândesc dacă merită sau nu să se înscrie la turneu vor să afle care sunt premiile. Până la premiere nimeni nu știe ce vor primi câștigătorii și finaliștii, dar de fiecare dată au fost premii care ne lăsau pe toți cu gurile căscate ( bani, cupe, diplome, maiouri, telefoane, tablete, echipamente sportive și multe altele).

10290621_280433948803156_7413961487369148577_n

Taxa de participare

Cei care doresc să se înscrie la turneu la proba de simplu trebuie să scoată din buzunar 300 de lei, iar dacă doresc să participe și la proba de dublu vor mai adăuga încă 50 de lei. Prin urmare pentru doar 350 de lei poți avea trei zile pline de tenis, iar la final te poți duce acasă cu premii care depășesc de câteva ori taxa de participare, + emoții pozitive, atmosferă de turneu, prieteni, comunicare și evident o petrecere de încheiere în incinta localului „Acaju” care se află la Telecentru.

acaju

BB Open Friends Moldova revine cu ediția a V-a organizată de Natalia Brebu și Ivan Goncearuc. Aceasta va avea loc în zilele de 25, 26 și 27 iulie pe corturile de tenis care se află în incinta Complexului Sportiv „Zimbru” (covor artificial). Arbitru principal va fi Irina Vieru.

echip

Pentru ca toți să afle despre acest turneu, organizatorii au realizat un spot de promovare în care sunt prezentate toate informațiile necesare:

DETALII TEHNICE:

Disponibilitate: Masculin, Feminin, Dublu comasat (dublu masculin, dublu feminin, mixt)
Vârstă minimă obligatorie: 18 ani
Sistem de joc: Cupă (Şaisprezecimi, optimi, sferturi, semifinale, finală)
Notă Importantă: Turneul este creat exclusiv tuturor doritorilor de a gusta din spectacolul jocului de tenis. Astfel, programul jocurilor va fi planificat încercându-se de stabilit după dorinţa participanţilor în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică.

ÎNREGISTRAREA

Pentru a participa la BB Open Friends II Moldova va trebui să expediaţi o cerere de înregistrare către Biroul BB OFM, pe adresa bbopenfriends@yahoo.com, în care să înscrieţi: Numele şi Prenumele, Data naşterii, Cetăţenia, Nr telefon, Adresa electronică, Proba de joc.

PROGRAM ŞI DESFĂŞURARE

Turneul va avea un punct de control, Biroul BB, compus din arbitrul principal şi directorii turneului, care are ca principale atribuții:
-Alcătuirea tabloului (simplu, dublu)
-Alcătuirea programului meciurilor
-Rezolvarea chestiunilor de regulament, ca ultimă instanță dedecizie
-Programul meciurilor de pe fiecare teren va fi afișat la finalul fiecărei zile, pentru ziua următoare pe Pagina Facebook BB
-Participanţii se obligă să răspundă prin CONFIRMARE la program prin mesaj pe Pagina Facebook BB ori prin maill, în caz contrar vor fi avertizaţi;

SISTEM DE COMPETIŢIE

1. Meciurile se vor juca după sistemul clasic, din maxim 3 seturi, setul III, în caz de necesitate, se va disputa pe puncte de Tie-Break până la 10, fără diferenţă de două puncte;
2. Meciurile vor fi arbitrate doar la solicitarea participanţilor unui meci, cu solicitare prealabilă! În cazul în care ambii participanţi la o partidă nu vor necesita serviciul arbitrului, atunci cei doi vor arbitra partida prin conduită de fair-play şi respect faţă de adversar;
3. Fiecare participant care a învins într-o rundă va fi obligat să expedieze rezultatul final al meciului către Biroul BB pe maill: bbopenfriends@yahoo.com, sau la mobil 079226007 până la ora 24:00 a zilei în care a susţinut partida;
4. Participanţii care vor pierde în Turul I se vor califica în Turneul de Consolare.
5. Participanţii la dublu masculin vor juca în acelaşi concurs cu participantele de la dublu feminin, cât şi cu perechile de la mixt.

10446252_284958725017345_1136679226491092627_o

BB Open Friends Moldova este o Asociaţie care organizează turnee de tenis pentru amatori pe teritoriul Republicii Moldova, sub egida Federaţiei de Tenis, iar autorii ideii sunt Natalia Brebu și Mihai Burciu. Misiune acesteia este de a dezvolta tenisul în Republica Moldova între persoanele non-profesioniste.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s