Reguli de viață. Mihai Burciu

533506_511351028887179_931438156_nMihai Burciu, 28 de ani, jurnalist sportiv, Președintele FEMINA Chișinău

În viață trebuie să ne apreciem valoarea. Nu întinde mâna pentru a te saluta cu cei care nu își doresc să o facă cu tine. Mulți dintre noi suntem bucuroși și gata de a întinde mâna când pe lângă noi, la un seminar, paradă, discurs, trece un demnitar. Ne-am gândit noi vreodată dacă el vrea să ne întindă mâna?

Hai să fim bărbați, nu tablagii. Nu suntem cu nimic mai puternici, nici mai sexy, nici mai cuceritori când ne etalăm lanțuri la gît, brățări pe mâini, ghiuluri pe degete… Simplitatea este regula unui bărbat complex.

Este foarte interesantă, ba chiar apetisantă, viaţa altcuiva. Nu uita însă că ea este protejată de lege și de … bunul simț. Încearcă să ai urechile mereu închise când lângă tine își vorbesc două persoane, este viața lor. Trebuie să-ți ferești auzul când la masa ta de muncă, colegii vorbesc lucruri private, pe care chiar ei ar trebui să nu le rostească în acel loc, totuși, tu nu le înregistra! Eu pot, muncesc cu 3 fete, dar practic nu am habar despre ce ele vorbesc, munca mii atât de dragă încât nu mă las distras de ceea ce pentru alții este o dragoste, de a asculta despre alții (…).

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s