Scriu despre neghiobi, needucați și …

Unde, iată unde-n lumea asta se mai întâlnesc oameni mai needucați ca la noi?!                         Unde nu te-ntorci dai numai peste gunoi, da nu gunoi obișnuit, ci coji de semințe, cutii de pizza, sticle de bere (evident goale), și multe alte. Așa numiții *oameni* după ce mănâncă, răstoarnă treuca și după merg indignați pe lângă coștireață și se miră de ceea ce văd. Multă nerușinare mai au unii pe fața pământului!

La noi aici nu contează că e centru sau periferie, universitate sau grădiniță, muzeu sau teatru, oamenii fac gunoi peste tot și n-au nici o mustrare de conștiință. Da stați oameni buni, că nu trăim într-o țară de nebuni, chiar nu se poate de luat o atitudine în acest sens?!                                           Nu-i oraș în lumea asta mai mârșav decât Chișinăul ista al nostru, dar toți trag spre capitală ca boiii spre fân! Chiar nu am nimic cu cei care vin aici și dau dovadă de educație, dar din ăștia sunt foarte puțini și needucații îs cu mult peste ei, mai ales că și o mare parte a celor care locuiesc în Chișinău de-o viață, tot îs așa de neghiobi.
Nu destul că orașul ista-i urât de mama dracului, dar încă și murdar de Doamne ferește, unde să vină turiștii la noi?! N-au sărmanii unde călca de atâta gunoi și scuipături pe străzile noastre dărâmate.

Vrem respect și recunoștință de la vecini și ne supărăm când ni se spune că suntem rămași în urmă cu ani buni?! Asta-i mai degrabă o laudă, că la noi situația-i mult, mult mai rea.
Am scris aceste legături de cuvinte după ce azi am văzut această *priveliște* care nu mai are nevoie de comentarii:
Hai oameni buni să dăm dovadă de educație fiecare-n parte, poate astfel peste o perioadă se vor schimba lucrurile, că dacă nu, atunci e vai de capul nostru!

D. 😦

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s