Asocierea politicienilor cu animale – continuare

 Într-un sondaj realizat ce către Institutul de Marketing și Sondaje IMAS-INC Chișinău, cei chestionați au fost rugați să asocieze politicienii cu câte un animal.

Cum populației Republicii Moldova îi plac sondajele la nebunie, oamenii au răspuns fără ezitare la această întrebare și au adus politicienilor câte 2 sau chiar 3 asocieri cu diferite animale.

Nicolae Timofti – miel, prim-ministrul Vlad Filat – leu și vulpe, speakerul Marian Lupu – leu și elefant; președintele PL, Mihai Ghimpu – câine și curcan; primarul Chișinăului, Dorin Chirtoacă – cocoș și câine, iar liderul PCRM, Vladimir Voronin a fost asociat cu un porc, măgăruș și cioară.

Ei hai, pe Nicolae Timofti nu-l știe lumea atât de bine ca să-l asocieze cu un cal sau vacă. Vlad Filat cică cu leu sau vulpe ( il crede lumea și puternic și deștept) ce mai noutate, dar eu credeam că i s-ar potrivi –  hienă sau girafă. Asocierea lui Marian Lupu cu un elefant e cea mai reușită și într-adevăr reflectă realitatea. Mihai Ghimpu, câine – era de așteptat  ( aș mai adăuga rasa – chihuahua ) de curcan e prea departe. Lui Dorin Chirtoacă tot i se potrivește câine, ( daca-i să-i adaug rasa, ăsta ar fi câine fără rasă – maidanez ( prin Chișinău din ăștia avem mulți).

Dar dacă pe Vladimir Voronin l-au asociat și cu porc, și cu măgar, și cu cioară, asta înseamnă că realizatorii sondajului au dat numai peste antisusținătorii lui Vlad, că dacă treceau cu această întrebare prin localitatea mea natală, acolo îl asociau și cu oița, și căprița, și armăsarul, și gânsacul, dar n-a fost să fie. Acest sondaj nu-i ridică deloc imaginea lui Voronin, atunci cui i-o ridică oare?!

Păcat că ceilalți politicieni au rămas fără asocieri cu animale. Hai să încercăm noi aici să le facem asocierea cu cineva, ca să nu se supere mult prea stimații demnitari.

Vladimir Plahotniuc – cangur ( pui ), iepure;

Igor Dodon – urs, varan;

Marc Tcaciuc – șoarece, țap;

Vladimir Mișîn – leneș, broască țestoasă;

Dumitru Diacov – cal ( pui ) vacă (pui);

Valentina Buliga – zebră;

etc … 

continuați voi lista …

D. 😀

Anunțuri

Un gând despre &8222;Asocierea politicienilor cu animale – continuare&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s