Ieșirea lui Novak Djokovic pe cort, iar se amână!

După ce a renunțat să joace la Beijing săptămîna aceasta, Djokovic a anunțat astăzi, că nu va juca nici săptămâna viitoare la turneul de serie Masters din Shanghai.

Cauză acestei pauze îndelungate, este trauma la spate, care s-a observat încă în finala de la Us Open 2011, jucată în fața spaniolului Rafael Nadal, când în setul 3 la tiebreak, Djokovic a început să se resimntă, ținându-se de spate. După ce mușchiul i-a fost încălzit de medic, el a continuat meciul și imediat în setul următor a terminat partida (3-1 (6-2, 6-4, 6-7, 6-1)).

După acea finală, a mai jucat un meci în cadrul Cupei Davis, unde a fost nevoit să abandoneze la mijlocul setului secund în fața lui Del Potro și astfel a permis Argentinei să acceadă în finală (unde va întâlni Spania).

Imediat, în a doua zi, Novak a susținut o conferință de presă, unde a spus că posibil nu va juca la Beijing și Shanghai, pentru că medicul i-a recomandat odihnă pentru minim o lună. Acum, așa cum este corect să se facă înainte de turneu, jucătorul anunță că nu va juca și care este cauza.

În acest sezon mai sunt încă două turnee importante, Masters-ul din Paris și Turneul Campionilor (unde joacă primii 8, cei mai bine clasați jucători ai sezonului). De aceea, Djokovic nu forțează lucrurile. Să sperăm că la finalul sezonului îl vom revedea pe nr. 1 mondial în plină acțiune.

Sîrbul în acest an a cîștigat 10 turnee, dintre care 3 de Mare Slam, 5 Masters-uri și 2 din seria 250, ceea ce la adus pe prima poziție în Reinigul ATP.

D. 🙂

Reclame

Un gând despre &8222;Ieșirea lui Novak Djokovic pe cort, iar se amână!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s