ATENTAT LA CHIȘINĂU?! Soldat cu moartea Președintelui Federației Moldovenești de Tenis

Campania electorală s-a terminat cu multe emoții și bătăi de cap, plus ne mai așteaptă și turul II pentru a alege primarul de Chișinău. Dar azi ne pomenim cu o știre șoc în față și anume că a explodat o mașină în preajma Federației Moldovenești de Tenis. La prima vedere  sigur că nu pare ceva normal, dar ținând cont de felul cum decurg lucrurile acum în Republica Moldova, nu ar trebui să fie o noutate pentru nimeni. Punctul culminant al ecestei explozii este momentul în care a fost rănit Președintele Federației Moldovenești de Tenis (FMT) Igor Țurcan, el fiind și șeful staff-ului electoral al lui Mihai Godea (candidat la funcția de primar).

În urma exploziei Igor Țurcan a fost foarte grav rănit, ambele picioare au fost serios afectate și a fost dus de urgență la spital, unde după puțin timp a suferit un stop cardiac și a decedat. 😦

Un om care a făcut cât se putea de mult pentru FMT și tot el avea planificate încă multe alte acțiuni într-u susținerea acestui sport minunat, care capătă contur și la noi în Republica Moldova, tot datorită lui. Contribuția sa în dezvoltarea tenisului de câmp la noi în țară nu cred că poate fi estimată prin ceva anume.

Acum apar și întrebări: A fost acesta un atentat sau o explozie întâmplătoare din cauza instalației de gaz?! Cui i-a tăiat el calea, de s-a ajuns la o așa răzbunare?! Are oare lagătură cu ceea ce s-a întâmplat în ultimul timp în politica moldavă?! Este acesta cumva un semn pentru Mihai Godea că undeva a călcat strâmb?! Îi bloca cuiva planurile pe viitor privind evoluția tenisului de câmp în R.M.?! 

O sumedenie de întrebări care abia așteaptă răspunsuri. Spune ce crezi și TU despre acest caz…

S-a început cumva și în Republica Moldova vînătoarea oamenilor reprezentativi și influenți, cum era acum câțiva ani în Rusia?! După cum se vede la noi în țară valorile și morala își pierd forma, este necesară această nedreptate în exprimare într-un colț al lumii oare?!

Mihai Godea nu a obținut rezultate mari în această campanie electorală, faptul că Igor Țurcan era șeful staff-ului său electoral nu ne dă în această situație nimică claritate.

Rămâne să așteptăm ce descoperă organele abilitate în acest domeniu, ca să putem face niște concluzii în baza informației colectate.

D. 😦

Fiecare mister are adevărul său, în esență fiecare adevăr este un mister.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s