Tinerețe fără bătrânețe și o viață fără fotbal


Ieri cei doi galbeni au fost în tribune la meciul Moldova- Suedia din cadrul preliminariilor Campionatului European din 2012.

Cu câteve zile înainte de meci mă așteptam la ceva frumos și interesant, ba chiar și cu câteva minute înainte de meci, tot încă credeam că putem lua puncte de aici, dar nu a fost să fie, am avut norocul să privesc poate cel mai prost meci prestat de naționala noastră și aici l-aș remarca pe portarul Namașco, care a fost generatorul la bătaia de joc pe care am urmarit-o. 😦

Cu un prim 11 de „invidiat” au ieșit ai noștri pe teren să arate fotbal, doar că a ieșit c-au privit ei fotbal mai bun.

Cu atâția fani fideli, tot terenul arhiplin, flaguri, maiouri, inscripții, fotbaliștii noștri au pățit rușinea de față cu toți și cred că au remarcat ceva din asta (fotbal, Moldova NU ARE).

Naționala Suediei juca simplu, știa clar ce are de făcut și jucătorii se înțelegeau de minune pe teren, pe când clovnii noștri se credeau în spectacol, până au realizat ce se întâmplă, era deacum 0-3 și asta spune totul.

Despre calificare nici nu mai merge vorba, dar întrebarea e: mai ia oare ceva puncte Moldova?! sau doar pe cele care i le va da San Marino (ei sânt darnici SĂRMANII :D).

Seara de ieri a fost plină de momente frumoase și amuzante, doar că scorul înregistrat de cele doua echipe a eclipsat toate acestea.(scor final 1-4) 😦

 

La meci au venit și copii care abea de vorbesc și cred eu, după ce au văzut ce s-a întâmplat pe teren „si-au pierdut graiul” pentru o bună perioadă. Curios era faptul cum încerca un tătic să-i explice celui mic fotbalul, cred că până la finele meciului a reușit.

Pentru ca o țară să joace fotbal are nevoie de fotbaliști, eu cred că a venit timpul ca aceștia să apară și în Republica Moldova. 🙂

D. 😉

Respectul vine cu timpul, dar ura apare îndată. Sportul este necruțător, câștigă doar cei mai buni.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s