Plata pentru sex

Ciudată treabă mai este și sexul.

La oameni, mai des, plătesc bărbații pentru sex, pe când la animale stăpânii care au femele plătesc celor cu masculi când le dă-n călduri pe acestea.

Dacă analizez, atunci sunt de părerea că bărbații sunt discriminați; să înțeleg că sperma unui dulău, a unui bou sau a unui porc este mai scumpă decât a unui bărbat?

Astfel deținătorii de masculi se fac cu bani datorită virilității acestora, pe când bărbații, din cauza aceleeași virilități, pierd bani pe la prostituate sau amante.

Cunosc situații când stăpânul masculului (câine sau porc) cerea 1-2 pui dacă stăpânul femelei n-avea bani de răsplată. Cu vacile și caii e mai greu. Doar n-o să dea unicul pui născut și de aceea „munca” poate fi răsplătită doar în bani.

Înseamnă că munca prostituatelor e curată amăgeală. Bărbații depun efort și cheltuiesc energie și tot ei plătesc pentru asta. Hm…

Ei și ce dacă în lumea animală practic fiecare cuplare are ca scop nașterea urmașilor? Se cheltuiește același volum de energie indiferent de vor apărea urmași sau nu, deci bărbații sunt în pierdere.

Desigur, se plătește pentru „munca” masculului numai în cazurile animalelor domestice. Femelele animalelor sălbatice sunt curtate de către masculi, aceștia chiar se luptă pentru atenția lor, mai aproape de comportamentul oamenilor parcă. Dar tot diferit. Masculii animalelor sălbatice sunt convinși că vor avea urmași dacă vor învinge în luptă sau dacă va curta bine femela pe când un bărbat nu poate fi sigur 100% că va avea sex nici după ce o curtează bine (citește: o duce pe la restaurante, cluburi, îi cumpără cadouri etc.) pe femeie.

Deci oamenii nu sunt prea diferiți de animale. Femelele analizează bine masculii înainte de a-l ferici pe unul, îi analizează copitele dacă lucesc (femeile analizează cât e de scumpă și de curată încălțămintea bărbaților), cât de bine aleargă și se luptă (femeile se uită la mașină și la mușchi), îi aleg în funcție de cât sunt de curtenitori (femeile vor cadouri scumpe), ș.a.m.d.

Da, oamenii, făcând sex, nici pe departe nu au numai scopul de a procrea, o fac pentru plăcere. Doar că bărbații fac sex și, deseori, plătesc pentru asta, iar femeile primesc plăcere din două motive: de la sex și de la „plata” pentru acesta. 😉

M.

P.S.: Poate bărbații să facă grevă, să nu mai meargă la prostituate și pe la amante? Economisesc bani și unele femei se învață a nu se mai vinde!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s