Vreau la stomatologul lui Igor Dodon

De când l-am văzut pe Igor Dodon prima dată la tv mi-l aminteam ca un politician serios care nu scoate niciun zâmbet. Iar campania electorală pentru primăria Chișinăului mi-l prezintă într-o nouă ipostază – deja zâmbăreț! 🙂

Interesantă metamorfoză a „suferit” deputatul comunist.

Mergând zi de zi prin capitala noastră văd chipurile mai multor candidați la primărie (unele chipuri deși s-au retras încă mai stau agățate prin oraș) și majoritatea sunt foarte serioși, îngândurați!

Doar domnul Dodon zâmbește și are o privire care „te urmărește” oriunde, din orice parte te-ai uita oricum se uită la tine! 😉 Grozavă metodă de fotografiere!

 

Păi iată, văzând cât de tare s-a schimbat Igor Dodon, din politician serios a devenit un candidat zâmbăreț, îmi tot pun întrebarea: Cum?

Se pare că răspunsul este foarte simplu: a găsit un stomatolog bun!

Oamenii se rușinează să râdă din suflet când nu le place ba culoarea dinților proprii, ba forma acestora. Dar noi nu mai trăim în Evul Mediu, avem medici buni și dacă natura este zgârcită noi găsim soluții (Soluția!) să devenim așa cum ne place nouă ca să le fim pe plac și altora (mai ales alegătorilor).

Gata, sunt dispusă să-l caut pe stomatologul domnului Dodon! Cu un așa zâmbet succesul e garantat, căci oamenii au mai multă încredere în ce-i cu un zâmbet cinstit decât în cei îngândurați! Cine știe ce gânduri au ei acolo, nu?

(Numai de n-ar fi invidioși pe zâmbetul lui Igor Dodon pensionarii, cărora le-au căzut dinții și n-au bani să-și pună alții) 😉

M.

P.S.: Posibil să greșesc! Atunci întrebarea rămâne deschisă! Cum? Aștept soluții… ptiu… sugestii! 😀

Anunțuri

8 gânduri despre &8222;Vreau la stomatologul lui Igor Dodon&8221;

  1. La o emisiune de la publika Tv pe 17 mai , nu tin minte data exact , unde era Chirtoaca cu dodon, am observat ceva foarte interesant p-u mine ––––––––––––––––––––––––––––– d-l dodon are chirurgie plastica facuta la BARBIA LUI––––––––––––––––––––––––––––––––– de ce eu anume asa cred :
    1) Pentru ca atunci cind apleca capul in jos, se forma o „GAURA ANORMALA DIN . DE VEDERE A ANATOMIEI UMANE -indata cum se termina barbia si se incepe gitul . in popor „gusa”
    2)d-le dodon este o persoana putin OBEZA, ca sa nu ofensez prea tare, din . de vedere al anatomiei ,el (dodon) ar fi trebuit sa aiba o „GUSA”, indata dupa barbie, de ce ? p-u ca atunci cind privesti fata lui atent de sus in jos, de la ureche in jos(spre barbie), logic fiind, AR FI TREBUIT SA FIE SI O GUSA (A DOUA BARBIE CARE APARE LA OAMENI GRASI , SI NU NUMAI, )
    3) Chiar si oamenii slabi au „GUSA” (A DOAUA BARBIE), chiar si eu o am atunci cind vreau sa lipes barbia de git, dar SURPIZE, D-L DODON NU IL ARE , IN ACEL LOC UNDE TREBUIE SA FIE O GUSA EL ARE O GAURA , EU CRED CA E ARTIIFICIALA
    ––––––––––––––––––––––– ESENTA FABULEI E URMATOARE–––––––––––––––––––––––––- STAFUL LUI DODON A INTELES CA LUI dodon II TREBUIE SA I SE FACA O OPERATIE ESTETICA, P-U CA LUMEA VAZIND O GUSA MARE LA ACEST CANDIDAT NU IL Va VOTA, GUSA REPREZINTA – SATUL, BUFTIT CU MINCARE SI MULTUMIT DE VIATA…––––––––––––––––– + DE 1.5 D-L DODON E LA ANTRENAMENTE INTESIVE P-U A SCADEA DIN GREUTATE–––––––––––––––––––– P-U CA FIIND ROTUND LUMEA TOT POATE SA- NU-L VOTEZE, LUMEA MOARE DE FOAME DAR EL IACA e GRASUT CA UN PORCUSOR… NU E BINE P-U POLITICA, va rog sa ma corectati, daca gresesc…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s