Shoping MallDova și momeala lor ieftină (NOAPTEA REDUCERILOR)

În ziua de azi fiecare încearcă să atragă cumpărătorii așa cum știu ei mai bine. De asta se ocupă și cei de la Mall Dova care au lansat pentru astă seară O NOAPTE A REDUCERILOR, care pe cît este de straniu se termină la orele 02.00 noaptea (despre ce noapte a reducerilor se mai poate vorbi). Cunoaștem fiecare, că asemenea trucuri au mai fost folosite și de alte centre comerciale, inclusiv anul trecut și cei de la Shoping Mall, care după cum se vede au reușit să atragă mulți cumpărători, dacă mai încearca aceeași metoda  ieftină și în acest an.

Da, atunci oamenii se îmbrânceau la intrare, urcau în grabă pe scări, probau haine peste haine și uite că SURPRIZĂ, prețurile mai mari decât erau până la noaptea reducerilor. Toată lumea, organizat au ieșit în grabă și cred că pe drum și-au mai spus că următoarea dată nu mai cad în plasă (dealtfel asta mi-am spus-o cel puțin eu).

Reduceri de până la 70-80 %, asta cel puțin se afirma în publicitate și alte surse „sigure”. Dar acolo nici pe aproape de asemenea reduceri și lumea a rămas dezamagită. Dar acum bussinesmanii de la Mall vor iar aceeași istorioară, sau poate în acest an va fi cu totul altfel?! Oare așteaptă mai mulți cumpărători?! Intaresant, cu cît au ridicat prețurile acum în noaptea aceasta a „SURPRIZELOR”?! Cît mai au de prostit lumea afaceriștii ăștia?! Sau poate chiar vor fi reduceri colosale?!

O țară saracă, dar din care toți încearcă să scurgă până și ultimii banuți, recurgând la aceste reduceri false…

Să vedem cum iese astăzi lumea din Shoping (cu dispozitie sau FARĂ)?! Din tot sufletul îmi doresc o țară cu adevărat europeană și cu REDUCERI EUROPENE, nu vreau să privesc cum se manipuleaza cu publicul prin minciuni moldovenești cu iz sovietic, încă.

D. 🙂

Dreptatea ocolește Republica Moldova, haideți împreună s-o facem să treacă și pe la noi!

Reclame

Un gând despre &8222;Shoping MallDova și momeala lor ieftină (NOAPTEA REDUCERILOR)&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s