Emoții, pronosticuri, luptă…

Azi se joacă prima semifinală din cadrul Ligii Campionilor unde se întâlnesc cei de la Mancester United (Anglia) cu cei da la Shalke 04 (Germania) unde se prevede un meci foarte aprins, doar este pusă în joc calificarea în finală a celui mai prestigios turneu fotbalistic la această etapă.

Casele de pariuri  dau șanse mai mari celor de la Mancester cu un coeficient de 2.15, iar cei de la Shalke avînd 3.35. Asta nu este deloc reprezentativ, aceiași situație era și atunci când germanii au jucat cu Inter și au dat peste cap toate pronosticurile dinaintea meciului tur. În retur tot nu au întâlnit mari probleme.

Englezii sunt conștienți că pornesc cu prima șansă, dar au de jucat primul meci în deplasare ceea ce ar însemna că tactica pe care o vor avea astăzi își va spune cuvântul  pe tabela de marcaj. Peric

Cel mai periculos om pentru poarta germanilor va fi internaționalul englez, atacantul Wayne Rooney  care este acum într-o formă de invidiat după un parcurs mai puțin bun cu ceva timp în urmă. Este important  ce va încerca să folosească antrenorul lui Shalke împotriva periculosului Rooney, dacă defensiva nu-i va permite acestuia să se miște mult pe teren, șansele lor de a scoate un rezultat bun sunt reale. Dar trebuie de menționat că pericol pot crea și alți jucători din echipa engleză.

La rândul lor germanii au o replică englezilor, și anume prin internaționalul spaniol Raul Gonzales, care în această perioadă își are forma de cândva și doreștă foarte mult o calificare în finala turneului unde poate întâlni fosta sa echipă, Real Madrid. Nu putem vorbi despre o motivație mică a lui Raul, deoarece cunoaștem despre dăruința acestuia când iese pe teren și despre volumul de muncă pe care îl efectuează.

Am și eu niște pronosticuri. Ținând cont că meciul se joacă pe terenul celor de la Shalke 04 eu cred ca vom avea o remiză și foarte puține goluri marcate, deoarece ambele formații vor fi precaute și vor avea o apărare foarte organizată. Dacă cineva poate să câștige atunci aceștia vor fi englezii care au o mai mare experiență în asemena meciuri principiale și cu miză importantă. Ne ramâne să vedem meciul și ce joc vor presta ambele formațiuni.

Vizionare placută tuturor amatorilor de fotbal, eu deja stau în fața televizorului!  😉

D.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s